05-02-2021

De markt is in beweging. Steeds meer consumenten maken bewuste keuzes. Er komt steeds meer aandacht voor koolhydraatbewust eten. Met groenterijst, speelt u makkelijk, snel en doeltreffend in op deze groeiende behoefte.

De groentemixen zijn heerlijk van smaak en bovendien erg gezond, boordevol vitaminen en mineralen. Ongemerkt krijgt u veel groente binnen en dat is goed voor u!

Wist u dat
Rijst, pasta en aardappelen koolhydraatrijke bronnen zijn? Vervang ze met onze groenterijst mixen, zodat het ideaal past binnen een koolhydraatarm dieet.

Onze 3 nieuwe groenterijst mixen, verpakt per 400 gram:

– Bloemkoolrijst mix, een heerlijke mix met bloemkoolrijst, paprika, tomaat, bosui en koriander. Lekker te gebruiken als rijst met kip.

– Wortelrijst mix, gele wortel met prei, rode ui, spitskool en rode paprika. Lekker als nasi met kip, varkensreepjes of omelet.

– Witte koolrijst, lekker bij de nasi, met kerrie of wat dacht u van witte kool rijst met spek en ui.

Broccolirijst en bloemkoolrijst hebben wij reeds in ons assortiment.


Bloemkoolrijst mix


Wortelrijst mix

Witte kool rijst

Klanten die maandag voor levering dinsdag producten uit onze eigen snijkeuken bestellen, krijgen aanstaande dinsdag een proefzakje van elke soort groenterijst bij hun levering. 

U kunt een pakket met A3 poster, A4 kaart en 250 flyers bestellen voor een introductieprijs van €10,-. Dit pakket is leverbaar vanaf woensdag 10 februari.

Koopt u nog geen producten uit onze eigen snijkeuken, maar bent u wel geïnteresseerd? Vraag dan een gratis proefmonster aan bij uw verkoper.