Schulp voorjaarsactie

05-02-2021

Geachte relatie,

Elk jaar zien we weer uit naar het voorjaar, dit jaar misschien nog wel meer dan anders. We hopen niet alleen de beperkende maatregelen meer en meer achter ons te laten, maar we kunnen dan ook weer aan de slag met de Schulp Voorjaarsactie 2021.

Ronde van Schulp
Het Rondje van Schulp is inmiddels een begrip en wordt ook dit jaar weer als voorjaarsactie ingezet. Met een geheel nieuwe uitstraling (zie afbeelding), maar met de vertrouwde inhoud: 7 verschillende smaken Schulp-sap en een gratis Schulp sap-glas. Ideaal om cadeau te geven of gewoon voor jezelf. Het Rondje van Schulp is verkrijgbaar als ambachtelijke en als biologische variant.

Voor ieder moment!
In speciaalzaken worden met grote regelmaat (gezonde) cadeaupakketten gekocht. Zeker nu feestelijke gelegenheden vaak nog niet door kunnen gaan, maar men toch met een leuke attentie aandacht wil geven aan een heugelijke gebeurtenis. Schulp vruchtensappen zijn hiervoor uitermate geschikt: hoogwaardige en onderscheidende kwaliteit en bovendien geen derving! Kortom, een ideaal geschenk om in huis te hebben, ook als je onverwachts iemand wil verrassen met een gezond cadeau!

Maximaal resultaat
Met deze actie zullen consumenten op doeltreffende wijze kennis maken met Schulp sappen of smaakvarianten die men nog niet kent. Dit bevordert herhaalaankopen van Schulp sap in de speciaalzaak, waardoor deze actie een blijvend resultaat oplevert. Deze voorjaarsactie wordt in de winkels ondersteund middels een full colour A2 poster.

Looptijd
De actie is beschikbaar vanaf 31 maart. Eerder kan er niet worden uitgeleverd. Door tijdig te bestellen kunnen deze geschenkdozen dus voor Pasen in de winkels staan. Uiteraard is het Rondje van Schulp ook zeer geschikt voor o.a. Moederdag en Vaderdag.