Licht…

22-01-2021

Je merkt het als je buiten komt, de dagen worden alweer langer en het licht weer wat scherper. Natuurlijk zitten we nog in de winter, maar toch zodra het een dag mooi weer is merk je het direct en dat is fijn!

Zo gebeurt het dat producten die in de “winter” uit Spanje komen alweer worden vervangen voor de eerste Hollandse kasproducten, zoals de komkommer. Deze komkommers van gebr. Vahl worden dichtbij ons bedrijf, in het tuinbouwgebied “De Koekoek” geteeld. En ja, ze hebben nog extra belichting nodig en uiteraard warmte.

Dit wordt gerealiseerd door aardwarmte, die van grote diepte uit de grond gehaald wordt waarmee de kassen worden verwarmd. Generatoren maken ook stroom van deze warmte, zodat een uitermate verantwoorde teelt het gevolg is, met een super mooi product, waar we trots op mogen zijn.

Deze komkommers kunnen bij u te koop zijn. Laat uw klant dan ook weten dat het zo’n mooi en verantwoord product is en dat u als specialist hierover kunt beschikken.

Ook zijn de eerste (echte lentegroente) raapstelen van Peter Hollander weer op de markt, een fantastisch product en een uitermate betrokken teler, met hart voor deze groente. Er is meer, zoals kasasperges en kasbonen, bijzondere producten!

Zo wordt het weer langzaam licht in de handel. Laat u het uw klant ook weten, dat voor de beste kasgroenten je bij de specialist moet zijn! Dat zal uw zaak zeker goed doen.