Vertrouw op jezelf

22-01-2021

Dit is wat al jaren geroepen wordt en wat de laatste tijd zijn vruchten letterlijk heeft afgeworpen voor de meeste AGF-ondernemers. Door iedere dag een prachtige presentatie te maken van de winkel of marktkraam blijf je onder de radar bij de consument.

Een mooi voorbeeld vind ik onze plaatselijke bakker. Hij heeft in 2019 een ongeval gehad en zijn winkel en bezorgroutes hebben bijna een jaar stil gelegen. Doordat hij altijd goed en heerlijk brood heeft geleverd, heeft hij na zijn revalidatie de draad gewoon weer opgepakt. Klanten waren blij dat hij er weer was en er kwamen veel nieuwe klanten bij door mond op mond reclame.

Als je op internet leest kom je meerdere tips tegen om vertrouwen te krijgen, hieronder een aantal voorbeelden die denk ik interessant zijn:

  • Zorg voor een goed merk/huisstijl
  • Wees ergens de beste in
  • Groei en blijf leren
  • Richt op jezelf en niet op de concurrentie

Maar ook al vertrouw je helemaal op jezelf, vraag dan ook eens een ander om advies. Wij helpen jullie graag.

Omzetindex
Dit weekend probeert de winter het nog een keer. Het wordt weer wat kouder met een graad of 4 en er is in het oosten en zuiden wat kans op natte sneeuw. In de nachten lichte vorst. In de loop van de week loopt de temperatuur weer wat op naar een graad of 10 met ook weer meer kans op neerslag. Wij zetten in op 100 punten.