Nieuw VitaLogische keuze flyers

22-01-2021

VitaLogisch: een logische keuze

Afgelopen jaar zijn we begonnen met het concept VitaLogisch. Met VitaLogische keuze benadrukken we waarom de AGF-specialist een logische keuze is, zeker nu we nog volop in coronatijd zitten. VitaLogische keuze is erop gericht om, zowel de vaste als nieuwe klanten te blijven binden aan uw onderneming.

Als u er goed over nadenkt, is het logisch dat iedere Nederlander het beste wil als het gaat om voeding en gezondheid. Wij kiezen voor de beste producten vers van het land en bieden alles op natuurlijke wijze aan. We stellen uw gezondheid voorop, dus geen kunstmatige toevoegingen en wij houden rekening met het milieu.

Verras uw klanten met VitaLogische keuze flyers
De flyer is opgebouwd met informatie over de smaak, gezondheidseffecten, kwaliteit en heerlijke recepten. De VitaLogische keuze flyers staan voor premium producten, waarin smaak en kwaliteit boven prijs worden gekozen.

Er wordt geen prijs genoemd in de flyer, waardoor u deze flyers jaarrond kunt inzetten. U kunt zelf de productpromotie uitbouwen met een proeverij/prijsactie.

De VitaLogische keuze flyer verschijnt regelmatig. In de loop van volgende week komt de eerste flyer binnen, over Tang-Gold mandarijnen. Vraag nu de eerste set à 250 stuks gratis aan bij uw verkoper.

Meer weten?
Wij hebben meer producten van VitaLogische keuze, zoals schapkaartjes, themakaarten en raamstickers. Meer informatie kunt u hier lezen.