Het nieuws van de dag!

16-01-2021

Wordt u er al moe van? Als het gaat om Corona, de situatie in Amerika, de sneeuw in Spanje of de overstromingen in Zuid-Afrika, er is steeds wel iets aan de hand. Soms betrap ik mij op het feit dat je daar alleen maar moe van wordt.

Uiteraard is het erg voor de mensen die het overkomt en als het om problemen in onze eigen producten gaat is het erger dan normaal. Maar al dat gedoe, het is tijd voor wat positiviteit in de wereld. We krijgen een nieuwe Amerikaanse president en het virus wordt getemd door inentingen en nog veel meer. Het begint bij u en onszelf, laat zien hoe mooi de wereld is, hoe lekker onze producten, en hoe veilig het is om bij uw zaak de boodschapjes te doen. Wij wensen u een mooie en positieve week toe!

Blue Monday
Zoals sommigen zegen de meest deprimerende dag van het jaar. Er zijn allerlei middelen tegen deze vervelende dag, die kunt u lezen in het volgende artikel https://www.nrc.nl/nieuws/2021/01/12/blue-mondayzo-houdt-de-lezer-het-vol-a4027247.

Maar ze zijn in dat artikel toch ook nog iets belangrijks vergeten. Het beste middel tegen een kater of om iemand op te beuren is Citrusfruit. Laten we dat nou ruim voldoende in huis hebben!

Dus ons advies: maak er maandag een zonnige en stralende Citrus dag van, door bijvoorbeeld een pick en mix van allerlei Citrus te maken. Wij hebben mooie 5 en 10 liter emmers in huis om dat in te doen. Hoe leuk kan dat zijn op zo’n dag een emmer vol heerlijk Citrus voor een leuke prijs, fantastisch!

U kunt allerlei Citrus gebruiken: Minneola’s, hand- en perssinaasappelen, bloedsinaasappelen, citroenen, grapefruit, mandarijnen, limes en zo mogelijk nog meer.