02-01-2021

Allereerst willen wij u een goede jaarwisseling en een goed en gezond 2021 toewensen!

We beginnen met een erfenis uit 2020, het Corona virus. Wij hopen dat in het nieuwe jaar dit probleem opgelost gaat worden. De vooruitzichten zijn best wel goed te noemen, alleen zal het inenten nog wel meer tijd kosten dat we nu denken. Ik hoop dat we tegen de zomer betere vooruitzichten hebben.

Een terugblik op 2020 laat zien dat het in onze handel best goed is gegaan. Neemt niet weg dat er ook veel bedrijven minder omzet gehaald hebben, omdat de horeca een groot deel van het jaar niet open mocht. Maar ook hier zijn veel mensen op een andere manier gaan werken door bezorg- en afhaalmaaltijden.

De consument is kritischer gaan kopen en daar heeft de specialist, de boerderijwinkel en de markthandel van mogen profiteren, al was het met de lock downs beste wel eens even spannend. Wij wensen dat in het nieuwe jaar de consument u blijvend weet te vinden.

Voor ons heeft 2021 een speciaal tintje: ons bedrijf bestaat dit jaar 110 jaar!
Verderop in dit weekbericht een speciale actie om dit te vieren! Wij wensen u succes en verwachten dat we er met ons allen een mooi en bijzonder jaar van gaan maken!