Een jaar om niet te vergeten

24-12-2020

Het is altijd goed om te kijken of je de gestelde doelen gehaald hebt. Dit gaat natuurlijk niet alleen over omzet en geld. Zijn onze medewerkers tevreden? Is er voldoende tijd om jezelf te ontwikkelen? Hoe ziet de klant ons? Kunnen we waarmaken wat er van ons verlangd wordt?

Een aantal weken terug hebben we als Management Team van Postuma op gepaste afstand bij elkaar gezeten om te kijken naar onszelf en als team. Het is goed om te weten wat een ieders sterke punten en juist zwakke punten zijn.

Je hebt verschillende mensen nodig, in elk team. Collega’s die vol gas gaan en daarna gaan nadenken en ook mensen die doen wat er opgedragen wordt en ook collega’s die eens goed nadenken waarom ze het zo moeten doen. Allemaal hetzelfde zijn is geen basisvoorwaarde om een goed team te zijn. Je moet van elkaar kunnen leren.

Zo ook bij jullie in de winkel en op de markt. Kijk, zie en leer van elkaar. Probeer te snappen waarom iemand iets zegt of doet. Je zult versteld staan hoeveel je van elkaar kunt leren.

Omzetindex
Een witte kerst zit er niet in, een wat regenachtige wel. Ook de komende week overwegend bewolkt en zeer regelmatig een bui. Gemiddeld een graad of 5 en misschien in de loop van de week kans op lichte nachtvorst. Wij zetten in op 90 punten.