Week 52

18-12-2020

Gek toch, dit jaar heeft 53 weken, dat komt zo af en toe voor en dit jaar ook. Dat betekent dat u volgende week donderdag het laatste weekbericht van dit jaar zult ontvangen. Maar goed, hier zeggen ze: ”er moet nog veel water door de IJssel stromen voor dat het zover is’’. Die uitspraak komt hier op neer: er moet nog veel gebeuren voordat we zover zijn en dat klopt.

Door alle maatregelen is het erg moeilijk om de juiste inschatting te maken van wie, wat en wanneer koopt. De actieve horeca krijgt vast en zeker veel maaltijden te bereiden voor de Kerstdagen en er zal heel veel thuis gekookt gaan worden. Die maaltijden op 1ste, 2de en ook de zogeheten 3de Kerstdag moeten iedere keer anders zijn. Je mag thuis niet veel mensen ontvangen, maar het mogen wel iedere dag anderen zijn. Kortom, het zal spannend worden of alle producten voldoende en/of op tijd beschikbaar zijn. Het lijkt voor 98% van het assortiment op orde te zijn, maar het gaat toch om het laatste, gevraagde en bestelde product om een tevreden consument te krijgen.

Wij zullen ons uiterste beste doen om voldoende te hebben van alle gevraagde producten. Als u speciale wensen heeft, geef ze dan tijdig door aan uw verkoper, dan kan deze ook meewerken aan een succesvolle Kerstverkoop!

Kerst top tien!
A.s. maandag rond de middag ontvangt u van ons een Kerst top tien. Daar kunt u uit putten tot en met woensdag. Uiteraard zal op een gegeven moment gelden op=op, maar neem van mij aan dat we ons beste doen iedereen te bedienen met deze mooie serie Kerstproducten.

Uiteraard gelden de twee weekacties ook deze hele week.