Ervaringen ondernemers consumentenwebshop

12-12-2020

Inmiddels zijn meerdere ondernemers als vol enthousiaste gestart met de consumentenwebshop. Wij hebben hierop leuke reactie en ervaringen binnen gekregen van diverse ondernemers die wij graag met u delen.

Groentespecialist Kooijmans (Dedemsvaart)
Wij denken dat de webshop een goede aanvulling is op ons bedrijf. Het kan een extra poot worden. Dit is vanaf het begin al een wens geweest. Nu met de Corona en de mogelijkheid die door Postuma AGF in combinatie met Midmid geboden is, zien we dit als een versnelde kans. Wij ontvangen aan alle kanten veel positieve reacties op onze webshop. “Ziet er mooi uit” is een veel gehoorde reactie. De eerste bestellingen zijn binnen, omdat het zo kort voor de kerstdrukte is kiezen nu voor een aantal ophaaldagen. We bezorgen alleen in overleg en uiteraard bezorgen we dagelijks de fruitmanden.Voor fruitmanden konden ze ons landelijk al vinden. We hopen met de webshop nog zichtbaarder te zijn, zodat het onze positie op de markt versterkt.
https://webshop.groentespecialistkooijmans.nl/

John Bes fruitspecialist (Nieuwe Niedorp)

De website ziet er erg klantvriendelijk uit volgens een paar reacties van mijn klanten. Dit vind ik zelf ook erg belangrijk. Hij is zelf makkelijk bij te houden. De communicatie met Joop (van Midmid) loopt ook prettig. Af en toe ontdek ik nog wat en dat bespreek ik met hem en dan word het netjes opgelost. 
https://fruitspecialist.verstingezond.nl/

Robin Vaneman (Alphen aan de Rijn)

Afgelopen week hebben wij de website ‘online’ gezet. Tot nu toe is onze reactie positief! Niet alleen onze reactie, maar ook de klanten laten zeer leuke reacties achter op onze webshop!  Wij vinden het belangrijk om de klanten deze extra service te bieden, zeker in deze tijden.
De webshop is makkelijk in gebruik. Het was eventjes werk om alles te verwerken, maar het resultaat is een zeer mooie en overzichtelijke site. Ook vinden wij het zeer handig dat Postuma AGF een database met foto’s van de artikelen heeft gemaakt. Zo kunnen wij uit een collectie van mooie foto’s kiezen om toe te wijzen aan ons groente en fruit.
Een ander zeer positief punt voor ons is dat we makkelijk contact kunnen zoeken met Midmid als wij vragen hebben. Wij worden zeer fijn geholpen. Het is natuurlijk nog eventjes spannend hoe de komende weken gaan verlopen maar wij gaan deze weken met veel vertrouwen in onze webshop tegemoet. 
https://robinvaneman.verstingezond.nl/