Normaal…

04-12-2020

Maar wat is normaal? We zitten naast de corona ook in de modus van feestdagen, maar hoe zit dat de komende week? Eigenlijk is dit een heel normale week, in de gezinnen is alles voor zover mogelijk gewoon, werk, school, alles functioneert.

Sinterklaas is bijna weg en de Kerstdagen liggen nog wel even voor ons, dus normaal. Dan is het ook aan de orde om echt normale zaken onder de aandacht van de consument te brengen. Daarom kiezen we voor een lekkere en voordelige gewone groente en voor een gezonde, lekkere en voordelige mandarijn. Echt iets dat je zo maar lekker weg kunt snoepen en een groente om op vele manieren heerlijk mee te koken, want prei is een multi-inzetbare groente.

Daar gaat het om, de wensen van de consument. Dan stuit je direct op het volgende probleem, want wat krijgen we dinsdagavond te horen? Mag er iets in de horeca of niet? Mogen we thuis samenkomen en groots feest vieren of moet het in een kleine setting? En wat en hoe gaan we eten met de feestdagen? Uitgebreid of juist niet? Dan rest de vraag nog wat en waar kun je alles wat bedacht wordt kopen?

Er zal voldoende product beschikbaar zijn, maar in de finesse artikelen kan het ook raar lopen. Ook kwekers en importeurs willen graag een paar centjes verdienen en met handel die niet wordt afgenomen is dat best lastig. Daarnaast zitten deze mensen al veel langer in de kerstgedachte dan wij, want planning is hierin een belangrijk onderdeel.

Kortom: hebben uw klanten speciale wensen richting de Feestdagen en bestellen ze bijzondere producten laat het dan tijdig weten. Niets is zo teleurstellend als een besteld en essentieel product niet geleverd kan worden.

Natuurlijk zullen wij onze uiterste best doen om alle wensen zo goed mogelijk in te vullen. Daarin staan we samen sterk!