Geniet van de rust?

27-11-2020

Afgelopen zondag was het enorm druk in het bos van Exloo. Waar je normaal geniet van de rust is het nu aansluiten in de rij voor een boswandeling. Is dit vreemd? Eigenlijk niet. Iedereen wil toch genieten van de prachtige natuur in je eigen omgeving.

Zo is dit ook met producten uit de natuur. Kijk eens goed naar een lekker stuk fruit of een mooie stronk witlof. Is het lekker zoet? Is de vorm helemaal top? Zijn alle kenmerken top? We streven hier natuurlijk allemaal naar en onze telers stoppen veel liefde in het product. Toch krijg je dan niet altijd het gewenste resultaat.

Toch is het wel goed om te weten dat het uit de natuur komt en dat we er alles aan doen door middel van bedekte teelt en besproeien met water voordat er nachtvorst komt. Wat een werk moet een teler doen om zijn product goed te houden.

We hopen volgend voorjaar weer op bedrijfsbezoeken te kunnen bij onze telers om te laten zien hoe trots ze op hun producten zijn.

Veel succes!

Overdenkertje
Niet alleen chocolade is puur het lekkerst.

Omzetindex
Na een grijze dag vandaag met zo nu en dan wat motregen, laat de zon zich van het weekend weer eens wat meer zien. Van het weekend droog en een graad of 5. De rest van de week weer veelal bewolkt met nu en dan een bui. In de nachten lokaal kans op lichte vorst. Wij zetten in op 130 punten.