We sluipen….

06-11-2020

Op het einde van dit jaar aan. 2020 zal in de boeken gaan als een heel bijzonder jaar!

Maar we zitten er nu nog volop in. Regels, maatregelen, veiligheid en gezond blijven is het thema en dat zal nog wel een paar weken zo blijven. U weet intussen maar al te goed hoe u ermee om moet gaan. Dat betekent dat u ook kunt nadenken, al zal het pas op het allerlaatste moment zeker zijn hoe, over wat er gaat gebeuren tijdens de feestdagen.

Kan en mag de consument de deur uit? En zo nee, hoe zal het aankoopgedrag dan worden? Als we wel weer mogen samenkomen, is de vraag of de horeca weer open mag of niet ook van toepassing. Eerlijk gezegd weten wij het ook niet. Hoe uitgebreid men dan gaat tafelen of niet is nog niet in te schatten.

Dat terwijl, de producenten en importeurs van alle lekkernijen, die we normaal met de feestdagen verkopen, al de knopen moeten doorhakken wat wel en wat niet tijdig beschikbaar zal zijn. Dat zijn lastige beslissingen, waar wij en u ook mee te maken krijgen, want dan is er juist tekort of te veel product beschikbaar, met de nodige zorgen van dat moment.

Maar goed, eerst de komende week maar weer. Succes en blijf gezond. Handel is er genoeg, belangstelling ook, dus maak er een mooie week van!