Een webshop kan lucht geven…

03-11-2020

Drukte met de Kerst? Veel klanten tegelijkertijd in de winkel? Een webshop kan hierbij lucht geven.
Het zou zomaar kunnen dat er 100 klanten bestellen en door gebruik te maken van een webshop kunt u bepalen waar zij de bestelling ophalen en kunt u het ophalen van de bestellingen zelfs in tijdvakken indelen, zodat er nooit teveel mensen tegelijkertijd zijn.
Denk bijvoorbeeld aan afhalen achterom, vanuit een koelwagen of op een andere locatie. Denk hierover na en ontlast hiermee de winkel.

Bent u bang dat u extra verkoop misloopt als de klant niet in de winkel komt? Juist in een webshop wordt heel gemakkelijk iets extra’s aangeklikt en wat is er over van extra verkoop als andere klanten weglopen i.v.m. de wachttijd?

De afgelopen maanden heeft Postuma AGF samen het bedrijf Midmid een platform opgericht waarin u, als afnemer bij Postuma AGF, een webshop kunt openen.

Voor u, nu de kans om ruim voor de feestdagen uw eigen webshop kant en klaar te hebben. Enkele voordelen van deze webshop:
– Ingericht in uw stijl
– Een volle database met AGF foto’s, verzorgd door Postuma AGF
– Een fotograaf aan huis voor foto’s, verzorgd door Postuma AGF
– Diverse koppelingen mogelijk, zoals Piggy, Ideal enz.
– Onbeperkte support/ondersteuning/begeleiding per email en telefoon

Er zijn twee mogelijkheden:
– De webshop wordt gekoppeld aan uw eigen bestaande website.
– De website en webshop in één. Een vorm die tegenwoordig meestal wordt ingezet. Daarbij bent u ook af van uw huidige kosten van uw website.

Midmid is bekend met vers. Zij hebben o.a. de webshop gebouwd voor veel andere vers sectoren en werken samen met formules en groothandels als Uw Slager, Alexanderhoeve, Remijn, Treur, FishPartners, etc. Ook in de non-food zijn zij actief met o.a. Topbloemen, horeca, sportclubs, stadions en festivals met Twelve.

Met dit aanbod ontzorgen wij, Postuma AGF en Midmid, u volledig, waardoor u geen omkijken meer heeft naar de technische kant van de webshop. De uiteindelijke prijs van de webshop inclusief website is € 45,00 per maand.

Tevens kunt er ook voor kiezen om alles onder te brengen bij Midmid. In dat geval verzorgen zij ook uw mail hosting, beheerdomein en bijbehorende certificaten voor € 7,00 per maand extra.

Wilt u graag een kijkje nemen in de demo webshop? Neem dan contact op met Nadia Schuijling, nadia.schuijling@postuma.nl.