Vol vertrouwen

30-10-2020

In de huidige tijd is het best lastig om vol vertrouwen een bedrijf te runnen. Er zijn zoveel onzekere factoren die het harde werken, goed plannen en eerlijk zaken doen zomaar in het water laten vallen. Er zijn immers machten aan het werk die wij zelf niet in de hand hebben en dat geeft veel onzekerheid.

Zo zie je onze regering worstelen met de maatregelen die ze moeten nemen, om een heel volk, met al zijn meningen en wensen, in de juiste richting duwen. Een roeiboot duw je zo in de juiste richting, maar met een tanker lukt je dat niet.  

Om die redenen worden er maatregelen genomen die misschien overmatig zijn of boetes uitgedeeld die eigenlijk niet nodig zijn. Om die heel grote groep mensen in de juiste richting te duwen, want wat er aan de hand is, is niet niks. Ook weten we intussen dat heel veel besmettingen kunnen worden voorkomen als eenieder zich op een verantwoorde manier gedraagt.

Hoe staan de zaken ervoor als er weer nieuwe maatregelen worden genomen? Wij weten het ook niet, maar wat we wel weten: onze taak om gezonde en lekkere producten aan de man te brengen is een vitale taak. We weten dat het voor ons allen van belang is dat we dat op een hoogst verantwoorde manier doen. Zorg dus dagelijks voor een update van de maatregelen die uzelf neemt en communiceer deze ook met uw klant. Dat u naast verantwoordelijk handelen ook de allerlekkerste en gezondste producten aan de man brengt.