Op zijn kop

17-10-2020

Wat een vreemde situatie. Opnieuw een deel van ons land op slot, maar nog niet zo erg als in het voorjaar. Door het sluiten van de horeca zal het consumptiepatroon weer behoorlijk op de kop gezet worden. Afhaal- en bezorgservice zullen het deze weken druk krijgen en ook de thuissituatie zal veranderingen ondergaan. In sommige gevallen denkt men dat de inkoopbehoefte van gezonde producten danig zal stijgen, net zoals in het voorjaar is gebeurd.

Toen echter moesten veel bezorgdiensten nog opschalen naar de nieuwe situatie en dat kostte wel wat tijd. Eén ding is zeker: mensen moeten eten en de behoefte aan gezond voedsel is groot. Alle media spreken positief over onze heerlijke producten. 

Dus laten we de komende weken volop actief bezig zijn met onze spullen op een uiterst verantwoorde manier in de markt te brengen. Want dat is belangrijk voor de consument: men moet zich veilig voelen in uw omgeving en zien dat ook u een inspanning levert om aan alle eisen van deze tijd te voldoen. Als dat lukt, staat niets u in de weg om aan de slag te gaan met uw bijdrage aan een gezond Nederland en België.