Mondkapjes?

09-10-2020

Hoe denkt u daarover? De peilingen in het land laten veel verschillende beelden zien. Heel veel voorstanders, minder deelnemers en zelfs tegenstanders. Dat zal onder de ondernemers in het land niet anders zijn.

Van belang is dat u het zo prettig mogelijk maakt voor uw klanten en voor uzelf. Er mag niemand weg blijven uit uw zaak, omdat ze een onveilig gevoel krijgen. Dus is het noodzakelijk om de juiste afstand te houden en ontsmettingsmiddelen aan te bieden, er mogen geen onnodige handjes aan de producten komen en wat al niet meer. Het zal een kunst zijn om het iedereen naar de zin te maken en dan hebben we het nog niets eens over onze handel. U zult daar uw eigen keus in moeten maken. 

Kijk dus goed om u heen en praat met uw klanten (inderdaad, op gepaste afstand) om erachter te komen wat er in de maatschappij leeft.

Daarnaast zal er een goede belangstelling ontstaan voor gezonde en lekkere producten, zoals we inmiddels weten van de eerste golf. De horeca zal de komende weken toch onder druk staan en mensen zullen meer thuis consumeren. Probeer zo goed mogelijk in te spelen op veranderende situaties en laat zien dat u verantwoord, veilig en gezond de lekkerste producten kunt aanbieden.