De herfst is begonnen

05-10-2020

En het weer slaat nu ook nog om. Dan krijg je echt wel een herfstgevoel. Regen, wind, dalende temperaturen, kortere dagen, u kent het wel. Veel mensen komen dan door deze omstandigheden in een wat minder opwindende staat, iets wat men ook wel depressiviteit noemt. Eerlijk gezegd zitten we daar niet op te wachten, want we moeten kijken naar de mooie kanten van het leven. Ook van de herfst, want ook dit seizoen heeft zeker weten zijn mooie kanten.

Laten we het om te beginnen, maar bij onze eigen producten houden. Natuurlijk is het jammer dat sommige goedlopende producten van het toneel verdwijnen, maar er komen zoveel andere voor terug! Een aantal voorbeelden: kaki persimon, pompoenen, stoofperen en –appelen, druiven (al zijn die er het jaar rond, toch zijn ze in de herfst het lekkerst), kastanjes, walnoten, spruitjes, peulvruchten en al die andere heerlijke herfst- en wintergroenten.

Het meest bijzondere is dat er maar weinig producten verdwijnen, ze krijgen alleen een andere plaats in het assortiment. U kunt en mag daar mee spelen. U kunt en mag de consument verwennen met wat vandaag actueel is. Mooi weer: dan nog volop aardbeien. Koud: dan bij wijze van spreken de boerenkool op de voorgrond. Een van onze pijlers in het assortiment: citrus fruit, lekker, vers, gezond en onderscheidend en dat in een periode dat mensen die extra vitamientjes hard nodig zullen hebben. U heeft ze vers in huis!

P.s.
Vanaf maandag verwachten we ook alweer de eerste blad clementines van Ros! TRA-LA-LA, wat een mooie tijd!