Stabiel!

18-09-2020

Er is al ellende genoeg in het land. Tijdens Prinsjesdag wordt goed getracht de rust en orde te bewaren, worden plannen gepubliceerd over de economie, de scholing en de gezondheid en ga zo maar door. Men probeert een stabiele toekomst te schetsen.

Maar wat is deze toekomst waard met alle onzekerheden van deze bizarre tijden? Welke maatregelen ontregelen ons leven op de korte termijn? Het is afwachten geblazen. Het wijst ons wel op het feit dat u zorg draagt voor de juiste omstandigheden bij u in de zaak, op de markt, op internet, langs de weg of waar u uw handel dan ook maar te koop aanbiedt.

Voor gezonde stabiliteit kunt u deze week onze uitstekende aardappelen in de actie doen, ook dat geeft rust. Als de consument eenmaal gewend is aan deze kwaliteit en ook ziet dat de aardappelen tegen een mooi scherpe prijs bij u te koop zijn, kan dat alleen maar kansen opleveren. Namelijk, dat de consument het hele seizoen niets anders in huis wil hebben voor een gezonde basis van de dagelijkse maaltijd. Iemand die zich deze gewoonte eigen maakt en bij u in de zaak komt, kijkt dan ook om zich heen voor alle overige gezonde lekkernijen die u te koop heeft. Als dat geen stabiliteit geeft? We wensen u veel gezondheid en succes deze week.