Het is tijd om door te pakken

28-08-2020

Voor de meeste mensen zit de vakantie er weer op en zitten we weer in ons dagelijks ritme. Wat mij opvalt is dat we september zien als een vast punt om te kijken hoe we ervoor staan. We gaan weer met zijn allen naar de sportschool, eten gezond, gebruiken onze stappenteller en andere zaken om jezelf te verbeteren.

Nieuwe gezonde recepten op Facebook, het staat er vol mee, maar ook de oude vertrouwde media, zoals televisie en radio besteden hier veel aandacht aan. De gezondheids- en kookprogramma’s worden weer van stal gehaald.

Iedereen heeft wel van die lijstjes met punten erop die nog afgewerkt moeten worden. Er moeten bepaalde keuzes gemaakt worden. De autodealers weten dit maar al te goed, ze komen allemaal met actie- en feestweken. Bij mij thuis proberen we het lijstje ook weg te werken, klusjes in huis, zijn we goed verzekerd, een nieuwe bank, wat moet er allemaal nog geregeld worden.

Wij zijn gewend om snel te schakelen en beslissingen te nemen in de groente- en fruitsector. Consumenten kijken nu om zich heen waar ze lekkere gezonde producten kunnen krijgen. We willen graag samen met u zoveel mogelijk deze kansen pakken en denken graag met u mee.

Goede verkoop!

Overdenkertje
Met gezond verstand heb je goud in hand.

Omzetindex
Van het weekend nog wisselvallig met zo nu en dan een (onweers)bui en iets onder de 20 graden. In de loop van de week een paar graden warmer en laat de zon zich ook wat meer zien. Wel neemt de neerslag kans toe. Wij zetten in op 140 punten.