Ben van der Waal Zuidvruchten stopt per 1 september 2020

22-08-2020

Na een bestaan van exact 65 jaar sluit Ben van der Waal Zuidvruchten B.V. per 1 september haar deuren aan de Groothandelsmarkt in Rotterdam. Voor realisatie van de nieuwe Groothandelsmarkt was het noodzakelijk om het pand te verkopen. Hierdoor stoppen de activiteiten voor Ben van der Waal Zuidvruchten B.V., maar Arnoud Klootwijk zal in samenwerking met Postuma AGF IJsselmuiden de verkopen gewoon voort zetten.

Postuma AGF en Ben van der Waal Zuidvruchten B.V., zijn beide Turbana leveranciers en dat maakt deze samenwerking tot een mooi geheel. Postuma AGF heeft een uitgebreid wagenpark met 28 eigen vrachtwagens die door het hele land kunnen bezorgen, zo kunnen ze iedere klant goed blijven bedienen. Postuma AGF heeft een uitgebreid assortiment in verse groente, fruit, en bananen en zijn onder andere  gericht op marktkooplieden en groenteboeren. Daarnaast hebben ze hun eigen groentensnijderij en concepten zoals Vol smaak, Vitalogisch, Lekker Lokaal en Groente op Maat.

“Voor bananen en alle andere producten kunt u dus gewoon per 1 september terecht bij Arnoud Klootwijk onder het bekende telefoonnummer 0654-391734 of natuurlijk via Postuma AGF 038-3370099. Wij willen iedereen bedanken voor het jarenlange vertrouwen en de fijne samenwerking”, zegt Arnoud Klootwijk.