Mond-tot-mond reclame

15-08-2020

Deze week kwam ons een mooi voorbeeld ter sprake van hoe mond-tot-mondreclame kan werken. Wij hebben een klant die een mooie goedlopende zaak heeft in een dorp dat tegen de Duitse grens aanligt. Deze ondernemer werkt al jaren met salustiana van ons merk Urufruit-Red en is daar laaiend enthousiast over.

Ondertussen zijn ook zijn klanten bekend met en enthousiast over deze sinaasappelen. In een dergelijke mate dat we via een klant van deze ondernemer de vraag kregen of deze sinaasappelen ook in Amsterdam te  koop zijn. Zijn dochter (van de klant) zit namelijk in Amsterdam op kamers en deze zorgzame vader wilde dat zijn dochter ook van dit overheerlijke fruit kan genieten. Gelukkig zitten onze klanten door het hele land dus zijn Salustiana’s van Urufruit-Red ook in Amsterdam te koop.

Wij glimlachen bij dit verhaal en voelen ons toch best een beetje trots. Het toont in ieder geval aan dat kwaliteit nog steeds onderscheidend vermogen oplevert en sommige mensen zelfs best wel behoorlijk moeite willen doen om dit te krijgen. Een bevestiging van wat u waarschijnlijk allang weet. Of misschien een herinnering dat een klant wel degelijk zijn/haar ervaringen deelt met de omgeving. Zowel negatieve alsook positieve.

Wellicht kunt u dit voorbeeld gebruiken als u uitlegt hoe lekker en bijzonder deze Salustiana’s wel niet zijn. Of misschien heeft u zelf wel een soortgelijk verhaal? Deze horen wij dan natuurlijk graag! De conclusie is dan ook dat producten waar uw klanten blij van worden de producten zijn waar wij en u ons op moeten focussen. Dat is niet alleen het leukste, maar ook het meest renderend!Veel succes!

Omzetindex
Na een zonovergoten tropische week zijn op een aantal plaatsen de eerste buien gevallen. De komende week zal het wisselend bewolkt zijn met geregeld een flinke (onweers)bui. Met temperaturen rond de 25 graden blijft het warm en ook de nachten zijn zacht. Nu de eerste regio weer naar school gaat en er steeds meer mensen terugkomen van vakantie zetten wij in op 125 punten.