Goedemiddag of goedemorgen

01-08-2020

Hoe warmer het is, hoe eerder de consument vaak zijn aankopen doet. Dan willen ze graag de inkopen gedaan hebben en verder genieten van de dag. Vaak zie je dan zo tegen sluitingstijd nog weer een opleving met de laatkomers. Is het wat koeler dan is dat anders. U zult dat beslist wel weten.

Hoe mooi is het dan als er zo’n mooie dag is dat je goed voorbereidt je toko in orde hebt en de klanten van alle heerlijkheden kunt voorzien.

In uitgesproken vakantieplaatsen is dat misschien nog wel weer anders en komen de toeristen juist wat later aanlopen. Zo heeft iedere situatie zijn eigen kenmerken, waar je goed naar moet kijken.

Zorg ervoor dat je uitpakt met de trekkers in het zicht en ook zo dat dat iedere dag weer anders is. Dan zorg je voor verrassingen en ben je een aantrekkelijk verkooppunt voor de juiste producten. En laten we er trots op zijn dat we van die lekkere, mooie, gezonde spullen mogen verkopen. We hebben alle wind mee, onze producten staan goed in de belangstelling en de consument is ons goed gezind. Laten we daarvan profiteren!