Doe ik het goed?

25-07-2020

Ja natuurlijk doe je het goed. Kan ik iets verbeteren of had ik het anders moeten doen? Dat zijn de vragen die je in deze tijd probeert te beantwoorden. De ene op een strandbedje in Italië en de andere in de bergen van Oostenrijk of in de bossen van Drenthe. Binnen Postuma hebben we dit ook.

Er zijn diverse mensen op vakantie en er worden taken overgenomen. Of het goed gaat en of het werk goed is overgedragen is altijd maar weer de vraag. In sommige gevallen gaat het zelfs beter. Het is leuk om te zien dat iedereen zijn best doet om het zo goed mogelijk te doen en het liefst beter.

Zo is het natuurlijk ook bij u in de winkel. Degene die niet op vakantie is probeert het zo goed mogelijk te doen en misschien zijn er wel dingen die een stuk beter gaan. Ook als u de winkel in de vakantie een tijdje dicht heeft gehad is het toch altijd weer mooi om een frisse start te maken en proberen we de dingen nog beter te doen.

Natuurlijk doen we het met zijn allen goed. Iedereen maakt weleens een verkeerde beslissing of vergeet iets. Het klinkt raar, maar de werkdruk moet hoog genoeg zijn. Als het rustig is dan is het moeilijker om gemotiveerd te blijven en maak je sneller een foutje of vergeet je iets.
Zo zie je diverse nieuwe dingen ontstaan in de vakantietijd. De ene gaat bestellingen aan huis leveren, de andere heeft een nieuwe actie bedacht en zo zullen er wel veel meer ideeën ontstaan zijn.

Het is dan ook goed om te weten dat we niet alleen staan. Vraag bijvoorbeeld je collega specialisten, eigen verkoper, onze buitendienstmedewerkers en andere mensen uit de branche. Maar vergeet niet je familie, buurman of vriend van de sportvereniging te vragen of je het goed doet.

Veel succes!

Omzetindex
Van het weekend nog geregeld een bui, maar met temperaturen rond de 22 graden is het niet koud te noemen. Begin van de week ook nog kans op een bui, maar dinsdag in sommige delen van het land zomer warm met temperaturen rond de 26 graden. Na dinsdag neemt ook de neerslagkans af en laat de zon zicht vaker zien. Wij zetten in op 110 punten.