Maak er een feestje van

10-07-2020

De reden van het feestje is vaak niet het belangrijkste. Hoe jezelf erin staat bepaald vaak het feest.

Het groot woordenboek geeft 2 betekenissen van een feest:

1. (Plechtige) viering van een belangrijke gebeurtenis of gedenkdag

2. Vrolijke bijeenkomst ter viering van een heuglijk feit

Wij hebben dit bij ons op de groothandel ook. Volop lekkere handel van het seizoen is een feestje om te verkopen. Om samen met jullie al dit lekkers te verkopen is toch het mooiste wat er is.

Een tijdje terug zag ik een aflevering van Undercover Boss in Engeland. Deze aflevering ging om een keten met dierenspeciaalzaken. Interessant was te zien dat motivatie, kennis en beleving daar bovenaan het lijstje met pijnpunten stond.

Er was 1 winkel die zelf feestjes ging organiseren. Voor €50 de winkel versieren en iedereen is blij. Klanten die genoten en daardoor werd er meer verkocht.

52 weken per jaar de slingers ophangen is misschien wat overdreven, maar probeer het feestgevoel vast te houden. Pak regelmatig uit, de ene keer met een jubileum, de andere keer met een bepaald product.

De visboer maakt altijd een feestje van de nieuwe haring of het begin van het mosselseizoen. Wat een gezelligheid en drukte in de winkel dan. Een paar slingers, een vlag en een banner maken al snel een verschil.

Wij helpen u graag mee met een feestje bouwen. Wij hebben diverse vlaggen ontwikkeld om er een feestje van te maken. Maar hoe mooi de vlaggen ook zijn je moet als team het feestje maken.Veel succes!

Overdenkertje van de week
Hang jijzelf de slingers weleens op?

Omzetindex
Het weer knapt de komende week iets op. Van het weekend kan er nog een bui vallen, maar vanaf zondag overwegend droog en ook geregeld periodes met zon. De temperatuur loopt iets op naar een graad of 22. Naast het noorden krijgt het zuiden ook vakantie deze week. Wij verwachten i.v.m. Corona een lichte plus en zetten in op 120 punten.