Zomer en vakantie?!

26-06-2020

Nee, het is nog niet zover. De zomer wel, maar de vakanties nog niet. Nog een week te gaan en dan trapt het noorden als eerste af met de schoolvakanties. Daarna volgen zuid en als laatste midden. Voor je het weet zitten we er middenin en dit jaar is het allemaal anders. Waar normaal Duitse en andere Europeanen vakantie houden in ons land zitten nu Hollandse mensen. De vakanties naar het buitenland zijn sowieso geminimaliseerd en de meest populaire bestemmingen lijken te worden: Rund-um-housen of Hintergarten, Costa Hollandia en dat soort bestemmingen.

Soms lopen plaatsen vol met vakantiegangers en er zijn ook gevallen waar de mensen wegtrekken en de plaatsen wel verlaten lijken. Maar of dat dit jaar ook zo is? We gaan het zien. Probeert u in elk geval goed te inventariseren hoe het bij u in de omgeving gaat en of u nog maatregelen moet treffen om uw klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Bij ons zijn er al mensen weg (of weggeweest) en we hebben de goede gewoonte om dat te melden en over te dragen aan een collega, opdat u weet bij wie u terecht kunt. Er wordt gekeken naar een goede vervanger. Natuurlijk kan het voorkomen dat u een mindere of misschien ook wel een betere klik hebt met uw vervanger. Schroom dan niet om daar gewoon over te praten op een moment dat dat past. We willen graag dat u zich thuis voelt bij ons hele bedrijf.