Vitalogische keuze ….. wel zo logisch

23-05-2020

Nee deze column gaat maar eens niet over Corona. Wij hebben het liever over u, onze klanten. Veel van u hebben het motto doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.  Die nuchterheid, dat vind ik juist ook heel mooi aan ons vak, als groothandel. Waar vind je nog zoveel eerlijke en pure mensen zonder opsmuk dan in de AGF-branche?

In plaats van overdrijven wat veel mensen heel goed kunnen is de groenteman en ook vrouw beter in het onder drijven. Ze zetten niet hunzelf of het eigen succes op de voorgrond en blijven bescheiden. Ja is ja en nee is nee. Ik denk dat het vele malen bijzonderder en te prijzen is dan menig van u dat zelf vindt, maar ja dat hoort ook weer bij die nuchterheid.

Hiernaast een voorbeeld van juist het tegenovergestelde. De Jumbo verkoopt kant en klare guacamole met alleen 0,7% avocadopoeder en voor de rest komt er geen avocado in voor. Dat is regelrecht de eigen klant belazeren wat Jumbo doet en dat ook nog met droge ogen.

Niets gezonds aan, in tegendeel vol met allerlei substanties die samen hooguit lijken op guacamole en die uiteraard  ook nog met kunstmatige stoffen houdbaar is gemaakt. Dat is de consument triest genoeg tegenwoordig gewend en ze willen/pikken het niet meer, daar ligt uw kans!

VitaLogisch is ons nieuwe communicatieconcept voor de consumenten die nu bij u komen shoppen waarin we juist hetgeen wat u zo vanzelfsprekend vindt, eens meer dan duidelijk willen maken bij uw klanten. Wij willen graag dat ze bij u blijven komen en uw assortiment met heerlijke en gezonde producten, met uw eigen service en persoonlijke aandacht, nooit meer willen missen.

In dit kader een heel oud Amerikaans gezegde: Be good and tell it. Vrij vertaald voor u: Wees de beste in voeding en plaats jezelf/de winkel/marktwagen in de spotlights!

Daar kan VitaLogisch u zeker mee helpen. Zie voor meer info over VitaLogisch hieronder. Voor iedereen hebben we passende mogelijkheden en het kost u niet veel, alleen de moed en de energie om het aan uw klanten te laten zien.

Meer informatie en bestellen:

Vitalogisch is een breed concept. Meer informatie over de  Vitalogische keuze en de communicatiemiddelen die u kunt bestellen, kunt u hier vinden.

Meer informatie over een vitale leefstijl en vitaliteitsmanagement vind u op vitalogisch.nl 

Veel succes!

Overdenkertje
Met je gezond verstand koop je het liever bij je groenteman.

Omzetindex
Na een paar warme dagen loopt dat de temperatuur van het weekend terug naar een graad of 18. Ook is er kans op een spatje regen. In de loop van de week loopt de temperatuur weer op naar 24 graden met redelijk veel zon. Met Pinksteren in aantocht zetten wij in op 170 punten.