Hemelvaartsdag

16-05-2020

Normaal is het weekend na Hemelvaart een campingweekend en Hemelvaartsdag staat normaal bol van de activiteiten zoals fietstochten, dauwtrappen, open dagen en nog veel meer.

Ook dit is dit jaar anders. De verruimende maatregelen staan nog niet toe dat alles op de oude voet verder gaat. Dus is het ook deze week weer opnieuw aanpassen naar de situatie. De consumptie en de producten die met deze dagen extra verkocht worden zijn anders dan normaal.

Daarvan kun je in de stress raken of je gaat ermee spelen en maakt er een sport van om je zaak tot in de puntjes verzorgd te hebben met de gevraagde producten. Probeer het spel te spelen om de consument te verwennen. Laat ze met plezier in je zaak of aan de kraam komen en weer weggaan met tassen vol heerlijke producten.

Daarom moet je wel nadenken over de strategie die je volgt. Natuurlijk kunnen wij daarin nog wel meedenken, maar zoals altijd is iedere stad, elk dorp en alle provincies iets anders gewend.

Daarom wil en kan uw verkoper met u meedenken. Praat met elkaar en bekijk de wensen en het aanbod, de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Zo kom je tot een optimaal assortiment en de aantrekkelijkste aanbiedingen voor de komende week.