Wat is gewoon?

16-05-2020

Gewoon is wat niet opvalt, normaal is en wat gebruikelijk is. Het is ook een normaal woord met een mooie betekenis. Gewoon doorgaan! Geef niet op, ga ervoor.

Gewoon is ook, je handen uit de mouwen steken. Dit is een uitdrukking die goed bij onze handel past. Niet te beroerd zijn om iets te doen. Hieronder staat een uitspraak die ik graag wil belichten.

Gewoon doen

Dit zijn inspirerende woorden voor iemand die afwachtend is, dit zijn temperende woorden voor iemand die vol gas gaat. Iemand die twijfelt, niet durft moet het soms gewoon doen, zijn tegenpool doet het gewoon en kan soms beter eerst even nadenken.

Wat zou het mooi zijn als iedereen perfect is, maar dit hoeft natuurlijk niet. Je moet zorgen dat je elkaar aanvult als team, collega, partner, compagnon, adviseur, dominee of zelfs je eigen kind.

Binnen Postuma hebben we ook een team met verschillende persoonlijkheden. Je vult elkaar aan, maar je botst ook weleens. Allemaal met het doel om gewoon de zaak goed te laten draaien. Durf te vragen naar advies van uw verkoper, buitendienst en natuurlijk onze chauffeurs, samen doen we gewoon ons uiterste best.

Veel succes!

Overdenkertje
Wij willen gewoon samen met u de beste zijn.Omzetindex
Na een koelere week belooft het volgende week, zeker rondom Hemelvaart, een stralende week te worden met zeer aangename temperaturen. Van het weekend nog wat bewolking met zo nu en dan zon en temperaturen rond de 16 graden. Daarna laat de zon zich steeds meer zien en lopen de temperatuur op naar een graad of 24. Wij zetten in op 140 punten.