VitaLogische keuze

11-05-2020

Geachte klanten van Postuma AGF,

De laatste weken hebben wij intensief gewerkt aan een nieuw concept waarin we benadrukken waarom de AGF specialist een logische keuze is. Wij willen graag met u zowel de vaste klanten als de nieuwe zo veel mogelijk blijven binden ook voor de tijd na de Corona crisis.

Als je er goed over nadenkt is het logisch dat iedere Nederlander het beste wilt als het gaat om voeding en gezondheid.  Dat is uw en onze ambacht. We kiezen voor de beste producten vers van het land en bieden alles op natuurlijke wijze aan. We stellen uw gezondheid voorop dus geen kunstmatige toevoegingen en we houden rekening met het milieu.

Een VitaLogische keuze is in veel gevallen ook nog eens heel voordelig, want wij betrekken onze producten zo veel mogelijk uit eigen regio of van eigen telers en dat is win –win voor u en de boer. 

Onderstaande thema’s komen terug in de VitaLogische keuze: 

  1. Beter dan de apotheker
  2. Kwaliteit en dat proef je
  3. Ervaring in vers / 3b. Vers uit eigen keuken
  4. Aandacht voor u
  5. Wij kiezen voor lokaal
  6. Uw gemak, onze zorg
  7. Kennis van groente en fruit
  8. Uw gezondheid eerst

Onderstaande producten kunt u bestellen:

Bedankkaarten

Het eerste onderdeel van dit concept is om uw consument een bedankkaart (zie afbeelding hieronder) te geven waarin u uw waardering voor uw klant laat zien. Het idee is om die aan uw klanten gedurende een week of weekend mee te geven. Het mooiste is als u de moeite neemt om uw eigen naam/ handtekening onder de kaart te zetten zodat het heel persoonlijk over komt.
* 250 stuks kosten 15 euro 

Raamstickers

Voor de zichtbaarheid in en om uw winkel bieden wij voor ieder thema een sticker aan. U heeft ook de mogelijkheid om 1 sticker te bestellen met alle 8 thema’s.  
* Standaard (raam)stickers (van 120×36 cm) kosten 20 euro per stuk. Andere maten zijn mogelijk in overleg.

Thema kaarten

U heeft keuze uit 8 Thema afbeeldingen voor aan het plafond (of aan de muur) in de winkel.
* Een thema afbeelding (A4, dubbelzijdig full color matlaminaat) met toelichting kost 5 euro per stuk.

Schap kaartjes

Verder bieden wij schap kaartjes (A6 formaat) met leuke weetjes aan. Deze kaartjes geven de consument informatie in de vorm van gezondheidseffecten over uw producten.
* Deze kosten 5 euro per 20 stuks. U krijgt 10 soorten kaartjes in tweevoud (20 stuks)

Tot slot: VitaLogisch is een breed concept. wilt u meer lezen over vitaliteitsmanagement, neem dan een kijkje op vitalogisch.nl