Zomerse ideeën!

18-04-2020

Altijd als in de lente de zon schijnt komen zomerse ideeën bovendrijven. Dat is nu al een poosje aan de orde. Aardbeien zijn dan een geliefd product, geflankeerd door de blauwe en rode bessen, bramen en frambozen en in het kielzog daarvan gaat er meer mee. Meloenen, perziken, nectarines en vanaf vandaag ook de eerste kersen.

Kersen, dat is zo’n mooi product! Seizoensgebonden, dat zeker. Het seizoen start altijd met de minst populaire soorten, ze zijn nog niet keihard, vaak iets roder van kleur en duur ten opzichte van de latere soorten. Toch spreekt dit product heel veel mensen aan en we gaan er een mooi seizoen van maken. We starten nu met de eerste Spaanse kersen. Deze zullen opgevolgd worden door de kersen uit de kas van de Smul-Kers over circa 1,5 week.

Als we eenmaal gewend zijn aan die heel mooie kaskersen, hebben we dit jaar een mooie verrassing voor de echte kersenspecialisten in petto, waarover we u later zullen informeren.

Ondanks alle problemen met afstand houden enzovoort, dagen we u toch uit om met fantastische presentaties uw klanten te verleiden tot aankoop van onze mooie producten. Als dan de zon en het weer een beetje mee willen werken, moet de komende week een mooie verkoop op kunnen leveren.