Hoe nu verder?

28-03-2020

Over het Corona virus hoeven we niet zoveel te schrijven, daar wordt al heel veel over gesproken. Waar we het wel over kunnen hebben is het feit dat de consument toch veel behoefte heeft aan gezonde producten en die hebben we volop in huis. Naast prijs en kwaliteit, wat normaal gesproken zo belangrijk is, staat veiligheid nu volop in de spotlights.

Hoe voelt de klant zich als ze bij u in de winkel, aan de kraam, bij de auto enzovoort komen? Biedt u naast de gezonde en lekkere producten ook voldoende veiligheid? Dan bedoel ik: wordt er voldoende hygiënisch gewerkt, staan mensen niet te dicht bij elkaar? Dit zijn nu belangrijke zaken.

Wat ook belangrijk is, is het feit dat mensen de moeite nemen naar u toe te komen.  We hebben het idee opgepakt dat het leuk is uw klanten een beetje te verwennen als ze bij u hun aankopen doen. De bloementelers hebben het ook erg moeilijk in de huidige situatie. Daarom helpen we aan die kant ook een beetje en hebben we vanaf vandaag mooie bloemen beschikbaar tegen een zeer lage prijs.

U kunt deze voor een zacht prijsje verkopen, maar u kunt ook een kopende klant bij besteding van een X bedrag een bloem meegeven. De bloemen die we hebben zijn Zantedeschia of te wel Aronskelken. Verpakt in dozen met 18 potten (inderdaad, ze staan nog in de pot ook) en we bieden u deze aan voor €1,29 per pot.

Omdat wij ook niet weten hoeveel daar mee te doen is krijgen we eerst een heleboel (een halve trailer vol) binnen, maar garantie dat we de hele week hebben geven we niet. Wel kunnen we volgende week vrijdag opnieuw laden. Dan gaat de introductieprijs eraf en zullen we slechts €0,10 meer berekenen.

We hopen zo ook op een beetje vrolijkheid in de handel!