Postuma solidair met betalingen

21-03-2020

Zoals bekend is afgelopen zondagavond het besluit gevallen om alle horeca en scholen te sluiten voor minimaal 3 weken. Dit betekent dat onze klanten die helemaal of voor een groot deel draaien op de horeca/ foodservice ook geen betalingen meer ontvangen van hun klanten.  

Postuma AGF –AGF-groothandel zal, in lijn met wat premier Rutte aangeeft, zoveel mogelijk hun klanten ondersteunen om zo goed mogelijk als keten solidair te zijn tot de crisis voorbij is. Dit betekent concreet dat we de openstaande facturen bevriezen tot na deze crisis, zodat onze klanten niet in liquiditeitsproblemen komen omdat ze zich zouden moeten houden aan de afgesproken betalingstermijn.

Op deze manier hopen we met onze afnemers deze extreem moeilijke periode zo goed mogelijk door te komen en we de meeste kans hebben dat de mooie en gezonde bedrijven van onze afnemers, na de Corona crisis weer zo snel mogelijk de draad kunnen oppakken.

Hiervoor zullen we onze eigen financiële buffer gebruiken en we vragen solidariteit in de vorm van zo snel mogelijk betalen van onze klanten met een winkel of markthandel die op dit moment juist erg druk zijn.

Groente speciaalzaken, boerderijwinkels en marken dragen juist ook in deze tijd bij aan de beperkte beschikbaarheid van de eerste levensbehoefte. Er is genoeg voorraad aanwezig en bovendien is het in deze tijden veiliger met betrekking tot hygiëne en afstandsmaatregelen. Postuma AGF doet er alles aan om samen met hun klanten in ieder zijn of haar specifieke situatie deze crisis het hoofd te bieden.