Corona

14-03-2020

Het houdt de wereld bezig. Mensen zullen het waarderen als u zo bewust mogelijk omgaat met dit grote probleem. Naast alle maatregelen van de overheid kunnen we toch de komende tijd ongeruste klanten tegenkomen. Het is van belang dat u ook uw klanten laat zien dat een ieders gezondheid u aan het hart gaat en daar zult ook u iets voor moeten doen. Hygiëne was altijd al belangrijk, maar nu des te meer.

Wij hopen dat deze storm snel voorbij zal gaan en laten we er met ons allen zo veel mogelijk aan meewerken. Want naast ziek zijn, brengt het ons allemaal niets dan ongerustheid en narigheid.

Qua aanvoer kunnen de we komende week of weken best wel wat tegenslag krijgen. Aanvoeren uit Italië, China en misschien nog wel meer landen komen op een lager pitje te staan.

We hebben wel geluk, dat het virus niet via producten kan worden overgebracht. Anders zouden we er nog heel anders voor staan.

Verder hopen we op beter weer de komende week. Wat lente en voorjaarsgevoel zal de mensheid goed doen. Er is veel handel onder handbereik, met diverse producten kunt u uw acties plannen en zoals gebruikelijk zullen we hieronder een mooi en actueel voorstel doen. Wij wensen u succes deze week!