Schulp voorjaarsactie

28-02-2020

De storm is gaan liggen en we kijken reikhalzend uit naar het voorjaar. Daarmee ook naar de Schulp Voorjaarsactie 2020!

Ronde van Schulp
Het Rondje van Schulp keert weer terug als voorjaarsactie. Dit keer uitgevoerd als fraaie kartonnen verpakking met 7 verschillende smaken Schulp-sap en een gratis Schulp sap-glas. Als geheel een fraai totaalpakket, ideaal om cadeau te geven of om zelf te proberen. Het Rondje van Schulp is verkrijgbaar als ambachtelijke en biologische variant.

Voor ieder moment!
In speciaalzaken worden met grote regelmaat (gezonde) cadeaupakketten gekocht. Schulp vruchtensappen zijn hiervoor uitermate geschikt: hoogwaardige en onderscheidende kwaliteit en bovendien geen derving! Ideaal geschenk om in huis te hebben als je onverwachts een originele attentie nodig hebt!

Maximaal resultaat
Met deze actie zullen consumenten op doeltreffende wijze kennis maken met Schulp sappen, of smaakvarianten die men nog niet kent. Dit bevordert herhaalaankopen van Schulp sap in de speciaalzaak, waardoor deze actie een blijvend resultaat oplevert. Deze voorjaarsactie wordt in de winkels ondersteund middels een full colour A2 poster.

Looptijd
De actie is beschikbaar vanaf week 17. Door tijdig te bestellen kunnen deze geschenkdozen dus voor Koningsdag in de winkels staan. Uiteraard is het Rondje van Schulp ook zeer geschikt voor Moederdag en Vaderdag.