Nieuw!

14-02-2020

Na de beurs in Berlijn kun je verwachten dat er weer nieuwe dingen op de markt komen.

Heel vaak zie je dat dat dan heel mondjesmaat en voorzichtig gebeurd. Niet vreemd, want een volle productie inzetten voor een product dat zich nog niet bewezen heeft is niet zinnig.
Wel kunnen we u vertellen dat de nieuwe TOP appel Tessa dit seizoen wel voor het eerst beschikbaar komt, zo rond 13 maart. Info hierover leest u verder in deze nieuwsbrief.

Waar we veel aan moeten denken zijn de producten die een tijdje weg zijn geweest of alleen in een bepaalde periode van het jaar beschikbaar zijn.
Voorbeelden kunnen we u geven: raapstelen (het liefst die van Hollander, dat zijn de allerbeste), bepaalde kasgroenten, zoals nieuwe spinazie, rabarber, de eerste Hollandse komkommers, aubergine en noem zo de hele rits maar op.

Waar het om draait is, dat u, uw klant de eindgebruiker, wijst op het feit: nieuw, nieuwe oogst, seizoen product en ga zo maar door. Want de consument weet van zichzelf echt niet wat wanneer groeit (zou eigenlijk wel moeten vind ik). Dus het is uw taak om deze dingen onder de aandacht te brengen. Daar onderscheid u uw zaak mee. Daar bent u specialist voor, toch?