Driepak

07-02-2020

Biologische verpakkingen, we horen er steeds meer over. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Biologische verpakkingen zijn producten die gemaakt zijn van een biologische oorsprong. Daarentegen zijn biologische producten niet altijd biologisch afbreekbaar. Een product is biologisch afbreekbaar wanneer schimmels en bacteriën het materiaal op een biologische wijze kunnen afbreken. Dit is geen tijdgebonden proces. Het kan jaren duren voordat het product is afgebroken. Maar het is nog steeds biologisch afbreekbaar.

Wij hebben daarom nu COMPOSTEERBARE verpakkingen. Dit houdt in dat het product binnen 6 weken voor 90% afgebroken kan worden in de industriële composteringsinstallatie. Hiervoor hebben onze composteerbare verpakkingen het EN13432 certificaat.

Bent u ook op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor uw plastic verpakking? Dan zijn onze composteerbare verpakkingen misschien wel de juiste oplossing voor u. Houd daarom uw bestelling van Postuma goed in de gaten. Wij geven al onze klanten een proefdoosje met samples, zodat u het product zelf kunt ervaren.

Vanaf week 8 zijn deze producten verkrijgbaar bij Driepak Verpakkingen. Bent u enthousiast over onze samples, bestel ze dan bij Driepak of bij uw verkoper van Postuma AGF.