Frisse kijk op de zaak

25-01-2020

Afgelopen maanden hebben wij hier wekelijks een groep studenten over de vloer gehad. Ze hebben met diverse mensen interviews gehouden en hebben ons een aantal aanbevelingen gedaan.

Je ziet eigenlijk iets wat, denk ik, kenmerkend is voor onze branche.

Namelijk dat wij een familiebedrijf zijn en ons daardoor laten leiden.
Iedereen heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit heeft over het algemeen veel voordelen, maar ook een aantal nadelen. Daarom is het ook goed dat je iemand van buitenaf naar je organisatie (lees winkel) laat kijken.

Wij vinden het allemaal niet leuk dat we producten moeten weggooien of met verlies moeten verkopen. Toch is het niet erg als we er maar van leren. Daarnaast is snelheid wel erg kenmerkend voor de AGF. Wij willen alles direct en kunnen niet een week, laat staan een maand, wachten op een product of antwoord.

Wij hopen met de aanbevelingen van deze jonge studenten jullie nog beter te kunnen bedienen en laat ook eens een vreemde bij jullie in de keuken kijken. Onze buitendienst kan jullie hier natuurlijk bij helpen.

Veel succes! 

Omzetindex
Van het weekend blijft het wat grijs en grauw met lokaal veel mist. Verder overwegend droog en een graad of 5. In de loop van de week loopt de temperatuur een paar graden op, maar wordt het ook wat onstuimig weer met harde wind en geregeld een bui. Wij zetten in op 85 punten.