Legaal vuurwerk

04-01-2020

We hebben de laatste weken lekker gediscussieerd over legaal en illegaal vuurwerk, wat kan wel en wat kan niet. Dat het niet goed is voor de gezondheid en de wereld is iedereen wel duidelijk. Dus is het tijd voor ander vuurwerk.

Wij gaan deze weken weer gezond doen! Dat is heel vaak een thema aan het begin van het nieuwe jaar. De vette en ongezonde weken liggen achter ons, iedereen weer naar school en aan het werk, we gaan weer normaal eten en we snoepen weer van het lekkere fruit.

Het is op zo’n moment wenselijk dat er producten in de actie gepland worden die aanslaan bij de consument, want je kunt niet alleen kijken naar de prijs, maar je moet ook nadenken over de situatie.

Gaan ze in een gezin weer een normale maaltijd nuttigen dan heb je andere actieproducten nodig dan in zo’n hap en snackweek in een vakantie.  

De actieproducten van de komende week passen daar uitstekend bij. En zoals u van ons gewend bent: wilt u iets anders, overleg dan met uw verkoper en kijk samen naar de mogelijkheden, want die zijn er genoeg. Succes deze eerste volle week van 2020!