Kerst 2019

20-12-2019

Wij hebben een mooie week voor de boeg. Naast alle kerstverkopen en commerciële activiteiten krijgt u ook twee dagen rust ter bezinning. En dat is best de moeite waard om over na te denken. U krijgt deze dagen, maar weet u ook nog waarom?

Of en hoe u deze dagen invult is aan u zelf, maar vanuit de historie en de Christelijke geschiedenis in Nederland zijn we gewend de twee Kerstdagen vrij te zijn. Even niet werken en jezelf bezinnen op, dit voor velen, bijzondere moment, ruimte om na te denken over de afgelopen periode en ook om weer plannen in uw hoofd te maken voor de toekomst. Want zo gaat dat in onze moderne tijd en in het hart van een ondernemer.

Natuurlijk zullen er ook mensen zijn die wel moeten werken en maar doorgaan. Kijk alleen maar naar de vele horecamedewerkers die zich de komende dagen het vuur uit de sloffen moeten lopen om anderen te voorzien van eten en drinken. En zo zullen er vele zijn die toch nog aan de bak moeten. Persoonlijk hoop ik dat deze mensen op een ander moment hun tijd en bezinning zullen krijgen en nemen of om het Kerstfeest op hun eigen wijze te vieren.

Rest mij om u een fijne week toe te wensen en heel goede Kerstdagen!