De week voor kerst

13-12-2019

Heeft u alles goed geregeld, personeel voldoende, de juiste verpakkingen in huis, bestellijsten gemaakt, de winkel versiert. Kortom alles klaar om een mooie verkoop te realiseren? Wij hopen van wel en verder wat die verkoop betreft u kunt op uw leverancier bouwen.

Niet dat we al uw zorgen en problemen weg kunnen nemen de komende week, maar we kunnen wel voor heel veel vragen een oplossing bieden.

U kent ons, wij zullen volop mooie handel in huis hebben en kunnen voor nog meer zorgen. Heeft u speciale wensen, meldt dit dan bij uw verkoper en heel vaak houdt dat in dat als u voor 07.00 uur ‘s ochtends iets doorgeeft het product eind van de dag al bij ons binnen is.

Verder hopen we u te ontmoeten a.s. dinsdag. Wij verwachten dat het een gezellige en nuttige bijeenkomst wordt en uw aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld. Naast het bekijken van veel mooie handel kunt u ook uw verkoper ontmoeten en uw collega’s. Dat is altijd goed, u kunt ervaringen en kennis delen en ook opdoen, want wie weet heeft diegene die u spreekt ook nog goede ideeën waar u iets mee kunt.