Kerstdrukte

13-12-2019

We zitten in een drukke periode van het jaar en als u deze week al de moeite heeft genomen om onze nieuwsbrief door te lezen, dan nog zult u uzelf weinig tijd gunnen om een uitgebreide en diepzinnige tekst door te nemen.

De Kerst staat voor de deur, dus het is druk! Hier is dat niet anders. Vandaar geen ingewikkelde marketing of beleidsvraagstukken, maar gewoon simpel de sfeer. Laten we met zijn allen dit sfeerfeest bij uitstek gebruiken om klanten een warm en behaaglijk gevoel te geven. Verleid uw klanten tot die extra (luxe) aankoop en zet net dat stapje extra, want in deze donkere dagen voor Kerst, zo richting het einde van het jaar zijn we allemaal op zoek naar een beetje warmte en genegenheid. Al uw collega winkeliers doen dat ook. Verras uw klanten en leg ze in de watten.

Een kerstproeverij is bij velen van u een succes. Een aantal collega’s ontpopt zich tot een ware sterren chef die de consumenten een volledig kerstmaal voorschotelt. Anderen versieren de winkel en trekken een kerstpak aan en verrassen daarmee de binnenlopende klanten. Hoe u het ook doet, zorg dat het seizoen aankomende week in uw winkel of aan uw kraam te vinden is!

Wij gaan aanstaande dinsdag ons best doen om ons van onze beste klant te laten zien. We hopen u te zien hier en ook nog een beetje te inspireren. Doen u en uw medewerkers mee met de verkiezing groentespecialist van het jaar?

Bovenal, geniet er zelf ook van! Dat doe ik in ieder geval wel, ondanks dat er meer uren in het werk worden gestoken en er rondom de feestdagen ook altijd op minder prettige tijdstippen gewerkt moet worden is de sfeer van Kerst uniek! We gaan 2019 afsluiten met een knaller en bovendien een goed gevoel. Goede verkoop deze week en alvast fijne kerstdagen toegewenst!

Omzetindex
Van het weekend nog overwegend grijs met zeer geregeld een bui. Na het weekend wordt het met temperaturen rond de 10 graden vrij zacht en ook zal er wat meer ruimte voor de zon zijn. Wij zetten in op 100 punten.