Laat zien..

07-12-2019

Voorbereiden op de Kerstdagen, dat is nu aan de orde.
Zo na sinterklaas gaan mensen nadenken over wat ze gaan doen met de feestdagen. Recepten uitpluizen en lezen. Internet staat er vol mee en er komt ook het nodige in de vele magazines te staan. Wat is in de mode en vooral ook wat niet?

Het zijn mooie dagen en het is een uitdaging om uw klant te laten zien wat er allemaal te koop is. Dat kan op verschillende manieren.
Sommige collega’s houden een soort van kerstshow met alle mogelijke producten, andere doen het heel gedoseerd door steeds iets anders onder de aandacht te brengen. Vandaag dit, morgen dat. Of u maakt al een kerstbestellijst die u uw klanten in kunt laten vullen.

Maar doe in elk geval iets. Zorg dat uw medewerkers weten hoe ze met een vraag van een consument om moeten gaan. Wat wel of niet verkrijgbaar is of wat van te voren besteld moet worden. Laat uw klanten ook alvast met regelmaat iets zien of proeven. Het gaat er niet om dat het altijd veel moet kosten, u kunt ook eenvoudig beginnen met producten die nu nog voordelig zijn. Breng wat sfeer op de winkelvloer en zo gaan we op naar de feestelijke Kerstdagen.