Overname

07-12-2019

Beste klant,

Wij willen u graag informeren dat wij in goed en prettig overleg de activiteiten van Apotheker B.V. Groothandel in Groenten & Fruit per 1 januari 2020 volledig over zullen nemen. Om de omloopsnelheid zo hoog mogelijk te houden en de logistieke kosten te beperken zullen we de vestiging aan de Hallen 8 in Groningen sluiten per 1 januari 2020.

Wij kennen Apotheker B.V. Groothandel in Groenten & Fruit al jaren als een gerenommeerde groothandelaar. Frank staat in het wereldje bekend als een kundige en loyale partner. Nu Frank vanwege gezondheidsredenen een stapje terug moet doen nemen wij graag het stokje van Frank over.

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk medewerkers en klanten van Apotheker B.V. Groothandel in Groenten & Fruit mee te nemen en in te passen in ons bedrijf. Wij willen graag dat zij zich, net als u, thuis gaan voelen bij ons.

Met de toevoeging van de klanten van Apotheker B.V. Groothandel in Groenten & Fruit zullen onze inkoopvolumes verder toenemen wat zal resulteren in een hogere omloopsnelheid. Dat is iets wat u voor ook voordelig is. Verder zal er voor velen van u niets veranderen. Mocht u toch vragen hebben omtrent de overname dan kunt u die stellen aan uw vaste verkoper.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en wij blijven ons inzetten voor de toekomst van een gezonde vrije AGF branche.

Sjoerd, Erik en Jarno

Namens het Postuma AGF team

Omzetindex
Het weekend is overwegend grijs, met veel bewolking en regen. De temperaturen zijn daardoor wel weer wat hoger, gemiddeld wordt een graad of 8. De rest van de week wisselvallig met regelmatig een bui en een kleine kans op zon en zacht voor de tijd van het jaar. Wij zetten in op 95 punten.