Nieuw in het gesneden assortiment

07-12-2019

De consument wil gemak en gezond. Dit zie je heel goed terug in de trend in maaltijdpakketten. We willen gezond en puur eten, maar veel, met name jonge mensen, hebben niet meer de tijd, zin en kennis om zelf allerlei creatieve recepten te bedenken.

Knorr speelt hier, met hun wereldgerechten, al heel lang op in, door een kartonnen doos met een paar zakjes poeder te verkopen als maaltijd. Een mooie fullcolour foto van lasagne op de doos met daarbij de tekst ‘zelf toevoegen’, op de achterkant nog even het recept en ineens ziet de consument die kartonnen doos met poeder als een heerlijke verse en makkelijke lasagne. Kind kan de was doen.

Maar de laatste tijd wordt de consument bewuster als het om voeding gaat en wil men geen poedertjes meer maar echt vers. Ook hier zijn behoorlijk wat aanbieders van verse maaltijdpakketten ingedoken. Op elke groenteafdeling van de supermarkt zijn ze tegenwoordig te vinden. Lekker, makkelijk en last but not least: vooral veel verse groente.

Om ook op deze steeds groter wordende trend in te spelen en het de consument nog makkelijker te maken hebben we 4 nieuwe gesneden groentemixen ontwikkeld of misschien wel beter gezegd, maaltijdmixen. Want op het etiket van de groentemix staat ook de afbeelding van het gerecht met daarbij hetgeen jezelf moet toevoegen en het eenvoudig te bereiden recept. Bij deze mixen hebben we tevens een tweede alternatief geplaatst. Met deze 4 nieuwe groentemixen verkoop je dus eigenlijk 8 verschillende maaltijden.

Wij geloven in deze trend en willen u dan ook graag extra ondersteunen in het promoten van deze nieuwe manier van het verkopen van gesneden groente. Als u aankomende week van elk soort 5 zakken besteld krijgt u er 4 zakken extra gratis bij. Bovendien ontvangt u ter ondersteuning een “Lekker Puur schapkaart”, voor in uw koeling. Tevens hebben we rolbanners beschikbaar die u een week kunt lenen. Maak het uzelf en de klant gemakkelijk en start ook met dit nieuwe en unieke maaltijdconcept.

Chili Con Carne

Ook voor goulash

Ingrediënten
Intens tomaat, ui, paprika rood/geel, wortel

Bolognesesaus

Ook voor lasagne

Ingrediënten
Ui, wortel, bleekselderij

Groentequiche

Ook voor boerenomelet

Ingrediënten
Prei, rode ui, courgette, paprika, wortel, kastanjechampignons

Tjap tjoy

Ook voor Thaise curry

Ingrediënten
Paprika rood/geel, courgette, rode ui, peulen, broccoli

Tevens hebben wij onze Aziatische roerbakgroente vernieuwd. 

Ingrediënten
Peulen, gele paprika, Chinese kool, wortel, prei, kastanjechampignon

Door deze nieuwe maaltijdenmixen aan het assortiment toe te voegen zullen er twee roerbakgroente uit ons assortiment verdwijnen, namelijk de Catalaanse en de Hollandse roerbakgroente.