Werkbezoek…

09-11-2019

De afgelopen week stond in het teken van een werkbezoek aan het bedrijf Ros in Spanje. Verderop in dit weekbericht leest u een verslag hierover.

De komende week gaan we echt aan de slag met de mandarijnen van dit merk. Doordat het seizoen niet de optimale ontwikkeling heeft doorgemaakt zijn de staande voorraden in Nederland niet groot en gaan we werken met kakelverse handel, echter die komt maandagmorgen vroeg voor het eerst binnen, sterker nog, ze zijn nu nog daadwerkelijk aan het plukken voor ons.

Het zal ook niet blijven bij aanvoer van alleen maandag, maar omdat u van ons gewend bent dat acties starten op het moment dat we de nieuwe weekactie rond mailen, moeten we deze keer uw eerste aankoop even uitstellen tot maandag.

Voordeel is: u weet dat wij werken met een natuur gerijpt product, dat na het plukken wordt gewassen en ingepakt en direct verzonden. Dus: vers en smakelijk.

Om dat te benadrukken hebben ze het blaadje er nog aan gelaten. Mandarijnen met blad dus. Aan het blaadje kunt u zien dat ze niet nagerijpt zijn in rijpkamers, dat zou namelijk dan zwart opdrogen.

Dus voldoende verhaal voor uw klant wanneer ze u vragen waarom deze mandarijnen met een blaadje worden aangeboden.