Wie wordt groentespecialist van het jaar?

09-11-2019

Welke groente wordt ook wel ijspegels genoemd? Wat maakt granaatappels nou eigenlijk zo gezond? Wat is de kooktijd van koolraap?

Met vakkennis kunnen wij ons heel goed onderscheiden van de supermarkt. Het is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom de consument bij ons ambachtsmensen zijn wekelijkse portie vitamine komt halen.

Het verkrijgen en bijhouden van de benodigde vakkennis is dan ook van groot belang. Hoe meer u, als specialist, kan vertellen over de producten die u verkoopt des te meer u uiteindelijk zal gaan verkopen. De klant verwacht bij ons advies op maat en als wij hen hierin goed kunnen bedienen dan zal de klant ons daarin belonen.

Sinds begin van dit jaar zijn er inmiddels ruim 600 medewerkers en ondernemers in onze branche die met behulp van Willie Wortel dagelijks hun vakkennis vergroten. Zij beseffen zich dat groente en fruit echt een specialisme is. Wij willen ons specialisme nog sterker naar heel Nederland gaan uitdragen en daarom organiseren ADN en Postuma de verkiezing “Groentespecialist van het jaar”. De naam van de titel zegt eigenlijk al genoeg, wie weet het meeste over groente en fruit.

Wij gaan deze verkiezing opdelen in 2 categorieën; ondernemers en medewerkers. Op 23 november verschijnt er in de Willie Wortel app een toets met maar liefst 30 vragen over ons vak. Je kan de toets maar 1 keer maken en je hebt hier maximaal een week de tijd voor. In beide categorieën worden de 15 personen die de toets het beste hebben gemaakt uitgenodigd voor de landelijke finaledag op 17 december. Tijdens deze dag zal er gestreden worden om de felbegeerde titel ‘’Groentespecialist van het jaar’’.

Heb je geen Willie Wortel account maar wil je wel graag meedoen, stuur dan een mailtje naar williewortel@postuma.nl en je krijgt dan geheel gratis een account voor een week zodat ook jij kan meedoen.