Nieuw in het assortiment!

02-11-2019

Wij kunnen vanaf maandag een nieuw product toevoegen aan ons assortiment, verse eieren! Wij zijn overtuigd hiermee een goed product gevonden te hebben, wat goed aansluit bij uw huidige assortiment. Eieren zijn net als groente en fruit een ambachtelijk, eerlijk en vers product en onmisbaar in elk huishouden. Daarnaast zijn er meerdere ondernemers onder u welke al goed scoren met eieren. 

Wij hebben een leverancier gevonden die ons scharrel+-eieren levert, dus extra kwaliteit en een uitstekend en smaakvol product. Eieren met een schone en sterke schaal en altijd vers. Deze eieren gaan we aanbieden in twee maten M en L. De maat M zit verpakt per 3 trays met elk 30 eieren. De maat L zit verpakt per 21 dozen met elk 10 eieren.

Wij geloven dat dit product een waardevolle toevoeging voor ons en daarmee ook uw assortiment is. Door een scherpe inkoopprijs kunt u een goede marge maken op dit product en daarmee uw omzet verhogen.
De retailers maken gemiddeld voor maat M €2,85. Wij garanderen u een brutowinst van ruim 40% wanneer u met maat L €2,49 als verkoopprijs hanteert.