Nieuwe toppers in het assortiment

25-10-2019

Vanaf aanstaande maandag starten wij met een nieuwe exclusieve lijn slasoorten: rucola, mesclun, veldsla, baby spinazie, bulls blood, red chard, mizuna, tatsoi en red mustard. Deze nieuwe lijn is onder het merk Versla verpakt, een nieuw merk die alleen bij ons verkrijgbaar is en waarmee u een onderscheidend product kan voeren.

Deze nieuwe lijn zal de huidige lijn van Unica Vera gaan vervangen. Doordat in de zomer een Hollands product gebruikt wordt komt dit de versheid ten goed aangezien het 2 dagen transport scheelt. Hierdoor heeft het product ook minder impact op het milieu. In de winter komen deze slasoorten uit Italië van een betrouwbare leverancier. Vervolgens wordt in Nederland de sla gecontroleerd op kwaliteit en verpakt. De bakjes zijn hersluitbaar waardoor de consument de sla makkelijk een paar dagen kan bewaren. Al deze slasoorten zijn dubbel gewassen en daardoor ready to eat dus wel zo gemakkelijk! Deze nieuwe lijn zal net als u gewend bent per 8 bakjes van 125 gram verpakt zitten en uiteraard ook per los bakje te bestellen zijn. 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee een uniek en kwalitatief onderscheidend product op de markt zetten waar u allen goed mee kunt werken.