Nieuw in het assortiment!

05-10-2019

Vanaf vandaag kunt u bij ons 10 soorten kruiden in pot bestellen van een nieuwe vaste Belgische teler. Deze potten zullen wij standaard op voorraad hebben en kunt u dus elke dag mee bestellen.

Wij hebben een onderscheidend product in huis gehaald, waarbij de kwaliteit en de smaak van onze kruiden centraal staat. Het hele jaar rond kunnen wij nu pluk verse kruiden leveren: zelfs in de winter verse basilicum op uw bord die geurt naar de zomer.

Onze kruiden zijn biologisch en vrij van pesticiden en andere chemicaliën. Dit komt niet alleen u en uw lichaam ten goede, maar ook uw gerechten. Wij garanderen een puur product, vol van smaak dat smaakt naar meer!

Tien soorten zijn uit voorraad beschikbaar: basilicum, peterselie, bieslook, dille, tijm, koriander, munt, oregano, dragon en rozemarijn. Verpakt per zes potten in een colli, eventueel ook per stuk verkrijgbaar.

Doordat wij deze kruiden vast in ons assortiment hebben, zullen wij met ingang van aankomende week stoppen met de Duitse kruiden potten. 

Deze week als introductie actie: 6 potten halen, 4 betalen!

Tip: perfect voor een actie 2 + 1 in uw winkel of op uw kraam.

Vraag uw verkoper voor meer info.